Home Page | Forum | Downloads | About us | Services | Products | Online Portal | Site Map | Contact Us

motorola
December 16, 2017, 05:25:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Contact Admin Team Search Login Register  

Radio Services

Supply Radios, Spare Parts, Programming Cables, Flash Adapters

Members area provides radio programming videos

If we have helped you, please make a donation, however small. This helps us develop the site and offer better services.

Advert

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problem reading radio...  (Read 57730 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
aycomserv
Basic Account


FeedBack +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


« on: October 01, 2010, 05:34:29 PM »

Evening all.

New to the forum so hope im posting this in the right place!

Ive been given two HT600E UHF handhelds to programme to work with an existing set of radios. I personally have never had my hands on the HT600E's so this is a first for me, in so much as attempting to programme them. I have one correctly setup radio from which to "clone" them.

I've been using the HT600 RSS R02.03.01 and although it communicates with the radio when running a Comm Test under Setup, I get an error when trying to Read the radio which states "Programmer Not Compatible With This Radio".

I have also got the following RSS which I have tried and end up getting various errors from Serial Bus Errors to No Acknowledgement or TX Line Error etc etc:

HT600 RSS R02.01.00
MT600E / GP900-99 RSS


Am I using the correct RSS here and is it a communication problem, or do I need a different RSS? I am running the software on the same old machine I usually use for the GP/GM series etc so it shouldnt be a problem with baud rate etc.

Any help greatly appreciated!!

Best regards,
Sean.
Logged
Andreas GH
Forum Helper
******

FeedBack +11/-3
Offline Offline

Posts: 59


WWW
« Reply #1 on: October 02, 2010, 06:32:36 AM »

You need the HT600E RSS!

Andreas
Logged
aycomserv
Basic Account


FeedBack +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: October 03, 2010, 05:22:30 PM »

Thanks for the advice Andreas.

I must apologise for my typo however, I did try the HT600E RSS and it still came up with an error.

I have however since obtained the MT1000 RSS which works perfectly.

Thanks,
Sean.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Home    Forum | Downloads | About us | Services  | Products | Online Portal | Site Map | Contact Us

Copyright 2008-2010 Motorola Radio Support Group. All Rights Reserved.

Google PageRank
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.049 seconds with 22 queries.

Google visited last this page October 04, 2017, 12:34:07 PM